View Revisions: Issue #17566

Summary 17566: Use LDAP authentication" setting disappears
Revision 2021-09-06 09:30 by c_schmitz
Description Hi there,

we have been using LimeSurvey for about 2 months and are very satisfied. First of all, thank you very much!

We use the system in connection with our ActiveDirectory for the login.
We had to find out almost every week (now again) that the point "Use LDAP authentication" disappears again and again in all groups and nobody (except the local admin) can log in. At first I thought it was related to an update, but today it occurs again and no update was performed. The login was fine yesterday and now the option is gone again.

Can someone tell me what this is related to? Why does this setting disappear over and over again in all user roles at once? Do I have to pay attention to something that I have overlooked or is it just a bug?

Thanks very much!
Revision 2021-09-03 08:03 by Dennis1993
Description Hallo,

wir nutzen LimeSurvey seit ca. 2 Monaten und sind sehr zufrieden. Dafür erst einmal vielen Dank!

Wir nutzen das System im Zusammenhang mit unserem ActiveDirectory für den Login.
Wir mussten jetzt fast wöchentlich feststellen (jetzt gerade auch wieder), dass bei allen Gruppen immer wieder der Punkt "Verwende LDAP-Authentifizierung" verschwindet und sich niemand (außer der lokale Admin) anmelden kann. Ich dachte zu erst, dass es mit einem Update zusammenhängt aber heute tritt es erneut auf und es wurde kein Update durchgeführt. Gestern ging der Login noch prima und heute Morgen nicht mehr.

Kann mir jemand sagen, womit das zusammenhängt? Wieso verschwindet diese Einstellung immer und immer wieder in allen Benutzerrollen auf einmal? Muss ich noch etwas beachten, was ich übersehen habe oder ist es einfach ein Bug?

Vielen Dank!