View Issue Details

This bug affects 1 person(s).
 14
IDProjectCategoryView StatusLast Update
14343Bug reportsSurvey participants (Tokens)public2021-01-13 07:54
ReporterDenisChenu Assigned To 
PrioritynoneSeverityminor 
Status newResolutionopen 
Product Version3.15.x 
Summary14343: Included image are not send with email if subdirectory is set
Descriptionadding such image link
`img alt='' src='/master/upload/surveys/SURVEYID/images/myimage.jpg'`
with subdirectory as /master

Set to `img alt='' src='/upload/surveys/SURVEYID/images/myimage.jpg' />` is OK, but image aren't show in HTML editor
Steps To ReproduceHave limesurvey in subdirectory
Add an image in email template, remove the http://baseurl.example.com from the link.

Do same without subdirectory

See the difference
Additional InformationMaybe update to last PHPMailer at same commit
TagsNo tags attached.
Bug heat14
Complete LimeSurvey version number (& build)3.15.5 github
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browsernot relevant
Database type & versionnot relevant
Server OS (if known)not relevant
Webserver software & version (if known)Tested with nginx
PHP Versionnot relevant

Relationships

has duplicate 15811 closedcdorin Embedding images not working well 

Users monitoring this issue

User List Mazi

Activities

DenisChenu

DenisChenu

2018-12-12 11:47

developer   ~49949

Not so easy to fix : usage of App()->getConfig("publicdir")

And yes : seems greatest since we are unsure if publicdir is an alias or something else …

Issue History

Date Modified Username Field Change
2018-12-12 11:42 DenisChenu New Issue
2018-12-12 11:42 DenisChenu Description Updated View Revisions
2018-12-12 11:47 DenisChenu Note Added: 49949
2019-03-14 17:04 Mazi Issue Monitored: Mazi
2019-05-16 08:32 DenisChenu Description Updated View Revisions
2021-01-13 07:54 DenisChenu Relationship added has duplicate 15811