View Issue Details

This bug affects 1 person(s).
 2
IDProjectCategoryView StatusLast Update
17880Bug reportsLimeSurvey Websitepublic2022-05-22 10:05
Reportertammo Assigned To 
PrioritynoneSeveritypartial_block 
Status newResolutionopen 
Product Version5.x 
Summary17880: Limesurvey forum: HTML editor sometimes deletes all HTML codes
Description

I am quite sure that this user entered line breaks and intended to make this a readable post, but sometimes all HTML tags get lost when saving.

https://forums.limesurvey.org/forum/can-i-do-this-with-limesurvey/126674-groups-of-sub-questions-in-a-table-array-question#224798

I observed this after adding a file to the post itself.

It makes the post less readable and less likely to be answered.

Steps To Reproduce

Steps to reproduce

(Replace this text with detailed step-by-step instructions on how to reproduce the issue)

Expected result

(Write here what you expected to happen)

Actual result

(Write here what happened instead)

TagsNo tags attached.
Bug heat2
Complete LimeSurvey version number (& build)NR
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserChrome
Database type & versionNR
Server OS (if known)NR
Webserver software & version (if known)NR
PHP VersionNR

Users monitoring this issue

User List There are no users monitoring this issue.

Activities

tammo

tammo

2022-05-22 10:05

developer   ~69959

here is a nice example of seemingly self-reference: https://forums.limesurvey.org/forum/design-issues/127454-text-elements-format#228493

Issue History

Date Modified Username Field Change
2022-02-09 12:38 tammo New Issue
2022-02-09 12:39 tammo Summary HTML editor sometine deletes all HTML codes => Limesurvey forum: HTML editor sometimes deletes all HTML codes
2022-02-09 12:39 tammo Description Updated
2022-05-22 10:05 tammo Note Added: 69959
2022-05-22 10:05 tammo Bug heat 0 => 2